2023-02-10 95 浏览
🚩人气美式Burger - Burgeroom 🍔上次系百德新街见到呢间Burger 满晒人就已经想入去试,放工后朋友话想食burger,咁就岩晒。餐厅设有露天座位同室内座位,露天座位可以吸烟。入到去仲有个Corner 位比你自己斟水,同攞调味料,有芥末同Tabasco🧂入到店员会比QR code你自己落单,落完好快啲野食就送到枱上面😚我地得两个人叫左2个Burger、2个小食同2杯野饮。❣️大烤菇芝士牛肉汉堡 ($115)🍔有大啡菇所以会多啲汁,要快啲食,如果唔系个包会淋。好彩餐厅帮手切开左两面,方便同朋友两份食,仲食得无咁论尽。❣️鹅肝牛肉汉堡 ($168)🍔原件鹅肝夹住食特别好食,成个burger都有鹅肝嘅香味💓💓另外仲有双鹅肝拣❣️芝士旋风薯条🍟呢个半溶芝士超级超级好食😋虽然加芝士要加$30🤤,但觉得佢完全值呢个价!💓完全feel到个薯条上到枱仲系热辣辣,啲芝士仲系溶溶地 ❣️ onions ring 🧅 ($55)我系洋葱圈爱好者,呢度啲洋葱圈入面系有洋葱丝个只😚唔系平时入面系粉个种🫠❣️西瓜汁同柠檬冰茶相机食先😙
🚩人气美式Burger - Burgeroom 🍔

❣️大烤菇芝士牛肉汉堡 ($115)🍔

大啡菇芝士汉堡

❣️鹅肝牛肉汉堡 ($168)🍔

❣️芝士旋风薯条🍟

完全feel到个薯条上到枱仲系热辣辣,啲芝士仲系溶溶地

芝士旋风薯条

❣️ onions ring 🧅 ($55)

洋葱圈

❣️西瓜汁同柠檬冰茶