#TGIF 饮杯🍻唔讲唔知,其实呢杯系咖啡黎架😆呢间美式Mocktail Bar同近期咁多间台式饮品与众不同,主打系佢地嘅特调果茶。而佢地店名Slluks T2系来自美国漫画,当中主角Tommy同佢班朋友都成为佢地主打果茶嘅名添!而我叫左呢杯十分似啤酒嘅饮品系氮气咖啡黎,上面果层泡泡以为用奶打成?其实系用氮气打成架,质感绵滑,甜度适中,平时不太好咖啡嘅我都觉得好好饮呀!☕️极品氮气冰咖啡 HK$38另外主打果茶方面,试左Kevie同Jimmy,2个茶各有特色,个人比较喜欢Jimmy,饮落好香菠萝同热情果味,仲带有少少茉莉茶香,不苦涩而且好有夏日感觉,同埋每杯特调果茶真系有大大旧生果比你食,有得饮有得食,满足你2个愿望!😂🍹Kevie 特调果茶 (锡兰红茶 水蜜核汁 西瓜 火龙果) HK$38🍹Jimmy 特调果茶 (茉莉茶 香橙 芒果 菠萝 热情果 薄荷) HK$38
#TGIF 饮杯🍻

唔讲唔知,其实呢杯系咖啡黎架😆
☕️极品氮气冰咖啡 HK$38