蓝莓焗芝士切饼 $25蓝莓焗芝士切饼既主角芝士都够厚身,可惜唔够滑溜,好在有少少烧焦味。原来下面加左一层海绵蛋糕,咁就唔抵啦。饼底麻麻地,无特别。面头蓝莓酱唔够𩠌成件饼。有三粒新鲜蓝莓就颇大粒。法式炖蛋千层蛋糕 $32法式炖蛋千层蛋糕比我想像中好味。肉眼见到大概有十几层,包住丰富忌廉,好易用叉切开,然后一口食用,口感啖啖忌廉,好滑溜,不过唔知点解觉得主要系栗子味。下底有一层薄薄海绵蛋糕,系咪为左要悭返忌廉成本而加?好在口感影响不大。面头个片pat忌廉就麻麻地,仲有半粒新鲜士多啤梨。士多啤梨啫喱甜品杯 $24士多啤梨啫喱甜品杯用胶杯装住,不过无盖。面头有几片新鲜士多啤梨,下底系一层透明啫喱,最底主体主要系云呢拿慕斯,小朋友食得好开心。
蓝莓焗芝士切饼 $25
蓝莓焗芝士切饼
蓝莓焗芝士切饼

法式炖蛋千层蛋糕 $32

士多啤梨啫喱甜品杯

士多啤梨啫喱甜品杯 $24
士多啤梨啫喱甜品杯

2023-12-09
5 分钟 (外卖自取)