2018-09-23 1259 浏览
Saturday night当然最好去好好relax下🤩🍷今晚去咗尖东香格里拉酒店呢间Tapas bar,叫咗几款tapas,配埋个西班牙嘅红酒😚几款都好食😋个西班牙ham好甘香,八爪鱼沙律好fresh,d八爪鱼好嫩👍🏻~山羊芝士黑毛猪火腿墨西哥馅饼热辣辣夹埋啲芝士一齐食好好味~👍🏻个脆皮烧猪腩仔d皮好脆🤩~最后追加嘅椒盐鱿鱼圈配墨西哥辣椒酱估唔到呢个好好味!🤤唔会好似出面啲炸鱿鱼揸到啲粉好厚,薄薄既脆椒盐包住好鲜味既鱿鱼,配埋个酸酸辣辣嘅酱好match~🤤之前嚟几次都冇食过佢啲甜品,今晚本身想叫𠮶啲都卖晒😕,最后响冇乜太大期待之下叫咗个棉花糖朱古力cake,估唔到好有惊喜!😍🤤👍🏻好软滑嘅朱古力mousse,朱古力味好浓但又唔会好甜,配埋个酸酸地嘅酱同棉花糖一齐食成件事真系好夹🤤好容易就俾我清晒la😆😙~~虽然呢度价钱唔算好平,不过胜在可以对住尖东靓海景,甘舒服真系乜都抵返哂~~😙好relax又满足既一晚😚🍷❤️

好relax又满足既一晚😚🍷❤️