2018-02-22 736 浏览
今日独自落黎食早餐。隔离枱要落order, 一个好生面口既侍应走过黎,站系我地两枱之间。佢无啦啦移动我放系枱边既调味瓶,然后一个美臀坐左落我张枱到,我呆左。首先,我唔系FF, 亦唔需要美臀伴食,所以我即时摇一摇动张枱,示意佢做乜事,咁佢都识醒水,立即道歉。不过,我都系等佢走左先再食过。原本樽调味瓶放右边之后俾侍应移左调味瓶去中间,美臀就坐左系右边枱角。故事仲未完。当我食完野,佢好有效率地走黎帮我收左碗筷。可是,佢一个华丽转身,将碗内既汤汁飞浅出来,弄污了邻座食客既衣服。真系冇眼睇。虽则地方真系细,食客又多,小不免会发生以上程况。不过,我始终觉得侍应坐系食客张枱上真系有点那个。仲要系食客食紧野。呢个系个人行为问题,唔关间餐厅事。有呢d员工系到,真系祝福佢啦。美臀侍应
原本樽调味瓶放右边

之后俾侍应移左调味瓶去中间,美臀就坐左系右边枱角。
汤意粉餐

美臀侍应

2018-02-22
$32 (早餐)