2020-07-03 127 浏览
虽然天气好热,但唔知点解𠮶日突然好想食火锅,不过临时决定,好多都冇晒位。 最后见到九点钟美滋锅仲有位, 一于试下! 早咗少少去到,未入得前仲可以系门口试下啲小食同饮杯柠檬茶,直头好似返左大陆咁!环境:门口有个mini area 有小食同有嘢饮畀等位嘅人享用,入到去仲有个儿童玩嘅空间,好似ikea𠮶度咁。 入到去主要系粉红色做主题, 坐得好舒服,啲枱够阔落,环境空间冇得输!食物:先讲锅底,呢度都有好多款锅底畀客人选择,当然最出名嘅就系佢嘅美颜锅, 我试过都话正,大家可以试下! 就系我当晚叫咗嘅嘢食, 可以参考下:新鲜鹅肠:炸响铃:新鲜猪脑:羊肉片:西班牙豚肉片:炸鱼皮:鲜虾胶:芝士墨鱼丸:牛肉拼盘:呢个真系要讲下,而家餐厅庆祝一周年, 只要某社交平台tag佢哋, 就可以一蚊换购以下呢一个牛肉拼盘, 抵到烂!结论:整体食物质素都算唔错,坐得又舒服,服务又唔差,难怪嚟咗香港唔系好耐时间就成为香港人气打卡火锅店,各位朋友真心可以一试!

环境:

食物: