2019-07-25
一坐低见到个晚餐餐牌📄Credit Card二人优惠💳见到入面啲嘢食又啱食㖞所以就嗌呢个套餐啦------------------------------鸡丝粉皮🐥粉皮粗身虽然无乜味道但配上芝麻酱鸡丝、青瓜食落爽口又清新🥒作为前菜都唔错------------------------------砂锅云吞鸡🥘呢个汤超级好饮又入味我好快咁饮哂咸味适中、鸡肉嘅鲜味完全出哂嚟而且云吞亦都大大粒🥟一细碗份量虽少得一粒但都满足的值得一赞------------------------------黑醋小排骨黑醋甜中带酸绝配✨排骨件件都分布平均但排骨比较韧 难咬咗少少但整体都接受到👌------------------------------北京烤鸭(例)🦆每一件鸭肉份量都差唔多不过就簿身咗少少配上烤鸭沾酱(甜酸酱)加青瓜増加口味口感、味道每样都有但可能鸭肉簿簿地感觉未达至完美,欠缺些少------------------------------干贝蛋白炒饭🥚樱花虾、葱花、菜粒、干贝虽然配料各有风味但又唔抢风头樱花虾香味浓郁🦐葱花令炒饭嘅香提高菜粒增加口感干贝平均各样又可以提起鲜味亦都唔错 平凡得嚟睇
Credit Card二人优惠💳
见到入面啲嘢食又啱食㖞
所以就嗌呢个套餐啦
鸡丝粉皮🐥
粉皮粗身虽然无乜味道
但配上芝麻酱
鸡丝、青瓜食落爽口又清新🥒
作为前菜都唔错
砂锅云吞鸡🥘
呢个汤超级好饮又入味
我好快咁饮哂
咸味适中、鸡肉嘅鲜味完全出哂嚟
而且云吞亦都大大粒🥟
但整体都接受到👌
北京烤鸭(例)🦆
每一件鸭肉份量都差唔多
不过就簿身咗少少
配上烤鸭沾酱(甜酸酱)
加青瓜増加口味
口感、味道每样都有但可能鸭肉簿簿地
感觉未达至完美,欠缺些少
干贝蛋白炒饭🥚
樱花虾、葱花、菜粒、干贝
虽然配料各有风味但又唔抢风头
樱花虾香味浓郁🦐