2021-12-27
🐽焦糖海盐$50一望落去见到好饱满 到足料嘅 😲首先食咗啲爆谷先啦 就系普通嘅焦糖味爆谷 🍿然后就系海盐cream cheese 都几好味嘅 🧈隔离仲有啲焦糖脆脆 比较偏甜啲 不过口感唔错 👍🏻然后就介绍吓中层嘅粉雪冰 食落去都软绵绵 但系冰本身就冇乜味 要混埋啲cream cheese同焦糖酱就好啲 🙈斋食嘅话就有少少扣分 食到最底层仲有布甸添!口感同味道都唔错🍨🐽果蜜白桃$52个人觉得呢个卖相仲靓 好少女 👧🏻🤤食落去顶层有啲桃 几甜唔错 🍑隔离仲有啲桃干 都好味嘅 ☁️不过中间嘅cream 就唔系特别好 怪怪地 中层都系会有啲粉雪冰 今次呢个冰食落去就有桃味 唔同上面𠮶个冇乜味 个人钟意呢个多啲 ✨食到底都有啲布甸 口感味道都OK🔥
🐽果蜜白桃$52