2021-12-27 1770 浏览
🐽意式煮蚬扁意粉 $90一望落去都见到非常足料 猪猪数过仲有成十只蚬肉 🦪每一只都好肥美 好多肉 面质方面非常烟韧 啱啱好 😋汁方面 会食到有啲酒味 🥂亦有少少蕃茄嘅酸味 🍅不过唔会特别咸 好特别 👍🏻几好食同开胃 不过份量就唔系好多 猪猪就会建议叫埋个甜品先够🍰🐽杂菌烟肉卡邦尼意粉 $80钟意菇菌类嘅朋友今次啱晒你啦!😚望落去卖相唔错 亦见到有好多烟肉 🥓食落去一阵阵嘅菇味涌上来 好香亦好好食 😌面质亦都啱啱好 不过都系份量唔系话好够😅🐽加拿大带子意大利饭 $108意大利饭望落去有三只超大嘅带子喺上面 😲感觉唔错 食落去其实同卡邦尼意粉差唔多 都系有好香嘅菇菌味 汁亦都好多 好湿润 🤭带子就咸咗少少 不过加埋啲意大利饭就一流🤔午餐亦会有汤同蒜蓉包 🥖亦会有一杯嘢饮🥤汤方面猪猪就试过南瓜汤同薯仔汤 🥔非常好味 卖相都唔差 前菜黎讲都绝对唔马虎 猪猪平时仲钟意加$20食埋佢嘅甜品 试过焦糖炖蛋同埋豆腐饼 🥧🍮豆腐饼好有惊喜 食落去唔会话好甜 但又唔系好重豆腐味 味道拿捏得好好!整体来讲非常值得一试
🐽意式煮蚬扁意粉 $90

🐽杂菌烟肉卡邦尼意粉 $80