2018-11-04
今次就朋友 系佢屋企附近食dinner 难得黎mos 呢个食物沙漠 试下石门啲新餐厅 🍴见呢间都几多人食 环境又几chill 就试下啦叫左个杂莓蓝芝士salad 个cheese 同啲沙律🥗菜好夹 仲有好特别嘅沙律油 感觉好fresh 食完食欲大开 另外叫左两个main course 同friend share 食一个系我地都好钟意食嘅蕃茄大虾意粉 蕃茄汁仲有啲soicy 嘅 好足料 好饮你都有3/4只羊架 唔会全熟 够热又小小红 食落好juicy 点埋佢个汁食 好特出到羊肉味 羊架有两大件 配埋个薯蓉 好正 另外为左兴足happy friday n 一啲开心事 叫左一set 刺身食 有大甜虾 鲜甜肉厚三文鱼🍣 个大海胆杯 底下仲收藏左帆立贝❤️😋🤤油金鱼 吞拿鱼 全部都系我最爱 意思不到系马鞍山有好野食之余 仲系一间fusion菜食到好味野 唔伏环境都好好静中带旺 又有气氛 店员服务好 仲有节日优惠 drink drink🍺买二送一 仲有万圣节🎃装饰布置
一个系我地都好钟意食嘅蕃茄大虾意粉 蕃茄汁仲有啲soicy 嘅 好足料 好饮你都有3/4只 羊架 唔会全熟 够热又小小红 食落好juicy 点埋佢个汁食 好特出到羊肉味 羊架有两大件 配埋个薯蓉 好正 另外为左兴足happy friday n 一啲开心事 叫左一set 刺身食 有大甜虾 鲜甜肉厚三文鱼🍣 个大海胆杯 底下仲收藏左帆立贝❤️😋🤤油金鱼 吞拿鱼 全部都系我最爱 意思不到系马鞍山有好野食之余 仲系一间fusion菜食到好味野 唔伏