2021-06-12
🤎Puzzle Dining & Cafe🤎Puzzle Dining & Cafe位于马鞍山新港城,喺美食沙漠入面难得有黄店,当然要试下佢咩料啦!🤍小食拼盘 $98小食拼盘包括有水牛芝士车厘茄田园沙律、一口芝士、芝士酿鸡翼同埋蟹钳肉网卷,作为开胃前菜无得弹!d炸物香脆得黎又唔油,绝对系芝士控必然选择。🤍龙虾汁香蒜蟹肉大虾意大利面 $118意粉下面有好弹牙的大虾,龙虾汁好香,唔会太咸食完好口渴嘅感觉,配埋蟹肉丝味道一流!蒜香味道啱啱好,份量适中唔会抢走海鲜嘅味道,值得一试!🤍黑松露野菌配三重芝士 $138私心推介呢款三重芝士黑松露pizza!咬落去食到3种芝士layer,加上佢嘅皮又脆又薄,钟意薄皮pizza嘅就啱哂你口味🤤最重要嘅系佢啲黑松露一啲都唔悭皮,$138嚟讲绝对抵食!🤍波尔达鲁梨挞配意大利雪糕 $65食完正餐就拣咗呢款梨挞!佢味道甜得嚟又唔会好漏,酥皮够热辣辣又松脆,配埋个雪糕,口感一冷一热,非常之好🤤$65有咁嘅质素,相信其他餐厅都未必揾到!🤍虹吸式精品咖啡 $28饮品方面,今次加咗钱试哥伦比亚嘅虹吸式精品咖啡☕️饮落去好顺滑,带点甘甜味,完全唔带苦涩味。顺带一提,呢度有好
🤍小食拼盘 $98
🤍龙虾汁香蒜蟹肉大虾意大利面 $118
🤍黑松露野菌配三重芝士 $138
🤍波尔达鲁梨挞配意大利雪糕 $65
🤍虹吸式精品咖啡 $28
饮品方面,今次加咗钱试哥伦比亚嘅虹吸式精品咖啡☕️饮落去好顺滑,带点甘甜味,完全唔带苦涩味。顺带一提,呢度有好多款咖啡,仲要系自己炒豆😍啱饮既仲可以买咖啡豆番屋企💛
📍Puzzle Dining & Cafe
马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心地下G30呀舖