2017-06-13 440 浏览
以往对石门呢个地方都比较陌生,但呢区近日似乎多左好多话题小店,今次就试下呢间以厚松饼作招徕既Whitewood Coffee 先 ~京瑞广场仲比较新 ,店舖不多,所以揾路期间一度以为行错路,不过店舖门口细细,的确好容易会miss左入口。不过店舖环境开扬舒服,感觉都不错。早于落单前已经决定要留肚食呢度既甜品 - 厚松饼,另外再点左两款主食:猪柳汉堡拿破仑意粉﹑香蒜白酒砚肉意粉。两款意粉既味道都不错,意粉弹牙多汁,而且配料多,份量足,都几饱肚!呢个咁好天气既weekend,慢慢坐下饮野食住等,大约20-25分钟左右,香蕉榛子厚松饼终于出场!坦白讲,因为有期望,所以有失望。呢个松饼系有所谓既空气感,但唔松软,加上又太少榛子酱,整体感觉都比较干身,所以仍然有进步既空间。

香蕉榛子厚松饼
2017-05-27