餐厅: 大堂酒廊
资讯:

2014-12-29 3461 浏览
早成个月前book先book到窗口位, 真系好滚动! 一直想试一层层式既high tea, 系咁high既地方, 真系坐到唔舍得走! 饮品点了一壶苹果茶, 茶很香, 而且系可以refill, 坐得耐d茶冻左都唔怕!食物有甜有少少咸点, 感觉食完都饱到可以唔驶食晚饭!咸点有烟三文鱼三文治, 火腿汉堡包同埋pizza tart, 味道都很不错! 尤其是烟三文鱼三文治,令人感到不够喉!甜点最好味系芒果tart同埋木塞姜蛋糕, 唔知系咪接受了之前的评语作出改善, 姜味唔重份量味道刚刚好, 本身几抗拒食的都觉得很不错!反而最底层有杯朱古力musse就真系唔岩脾胃了, 食了两啖顶唔顺又酸又甜既味就无食!但整体黎讲都好好!
食物有甜有少少咸点, 感觉食完都饱到可以唔驶食晚饭!
但整体黎讲都好好!