2024-04-17 205 浏览
之前成家人去马湾行下🥰,仲去咗挪亚方舟度假酒店嘅餐厅食海鲜自助晚餐😋 我地一路品尝美食,仲可以望住180度嘅全海景🤩,真系几享受 🥹 自助晚餐有好多各种环球海鲜美食选择😋,除咗卖相精致同吸引,食物仲好新鲜,我哋仲encore咗几次🤫 。 🍽冰镇海鲜波士顿龙虾🦞肉质几弹;纽西兰青口够鲜美;格陵兰小白虾其实都几大只🥰,我最爱嘅蟹脚,肉质肥美又多汁鲜甜😋, 🍽即切烤肉有烧美国牛肉眼🥩、香草焗羊架🍖及慢煮西班牙杜洛克猪柳,咬落juicy,再配上多款酱汁,几yummy! 🍽 刺身&寿司刺身种类唔太多,但都有三文鱼、吞拿鱼、八爪鱼、红虾、鲷鱼同希灵鱼,以及寿司🍣。 🍽海鲜热盘热盘唔算多,但却有特色,我哋试咗挪威面包蟹肉酿蟹盖、及新加坡叻沙煮蚬同埋蒸龙趸😍 几真材实料

🍽冰镇海鲜

🍽即切烤肉