2019-01-09 51 浏览
想食晚餐之余🍴,又可以慢慢饮番杯🥂,叹埋靓甜品🍮,旺角嘅Mini Club真系一个几好嘅选择👍🏻 我哋早去到,唔算好多人,但之后都差不多坐满~ 餐厅类似酒吧嘅气氛,但系晚餐食物选择好多,而且有甜品~西班牙伊比利黑毛猪火腿伴芝士拼盘 $288拼盘有巴马火腿、黑松露车打芝士、特级巴马臣芝士、黑毛猪沙乐美肠等,再配上沙律菜,味道香浓,喜欢芝士嘅朋友可以一试~火焰西班牙黑毛猪鞍扒 $158猪鞍上枱之后,店员会把酒点火,然后淋上猪鞍嘅上面,令到猪鞍有火焰嘅效果,非常特别😍 所以食起上嚟,有少少焦香同酒味,黑毛猪鞍扒肉肉质非常腍,原来系用盐腌制12个钟之后,再烧焗,完全保持到肉汁,再配苹果蓉酱食,酸甜好味,推介嘅菜式👍🏻法式龙虾汁海鲜扁意粉 $128扁意粉质地口感爽滑弹牙,龙虾汁都几浓郁,海鲜有青口、虾、蚬肉,都几鲜味,唔错~ 黑松露野菌薄饼$118饼底非常薄脆,上面铺上野菌,感觉清新,黑松露味唔算好浓,整体味道好好😋Beauty and the dark $88系无酒精嘅饮品,有士多啤梨酱、Oreo,cream同奶,一层一层唔同颜色,卖相好靓,味道都好好👍🏻Honey bee $118系sign

西班牙伊比利黑毛猪火腿伴芝士拼盘 $288

火焰西班牙黑毛猪鞍扒 $158

法式龙虾汁海鲜扁意粉 $128

黑松露野菌薄饼$118

Beauty and the dark $88

Honey bee $118
系signature Cocktail,主要系蜜糖味,仲可以自己加蜜糖上去,系沙冰嘅口感,酒味唔算好重,女仔饮好啱,又靓又sweet👍🏻☺️

The love of Eiffel $218
呢个甜品影相呃like 就最啱啦,用一个会发光嘅铁塔载著两层嘅甜品,仲有干冰嘅烟雾效果,非常特别😍 上面有唔同味道嘅马卡龙、朱古力、慕丝、泡芙、cheesecake等,味道唔错~

餐厅可以慢慢叹,慢慢食,慢慢倾计,同朋友去relax一下就最啱啦🥂