(非会员)
我都知翡翠拉面小笼包系好旺,但都唔紧要,所以我已经预早小小去等位,下午12点几到(沙田翡翠拉面小笼包),首先系揾人帮我写单,我见到佢\ 地有个同事企系电脑旁边,我就叫佢\ 啦,相信我叫佢\ 音量都唔算细声起码叫O左佢\ 有五次,佢\ 系亳无反应又唔见佢\ 手上有野做紧,终于佢\ 都有一点反应,落单时侯佢\ 俾我感觉系亳无笑容,黑口黑面,极之不耐烦.佢\ 唔想做就咪做,终于我地等到D野食,点不知D野食都唔咪我叫个D,帮我地写单O个个人一点办事能力都无.我地食饭D时间系好短,建议大家,如果想食饭都唔好再去呢间,因为一个人出错,令到我地无时间好好去亨受呢餐\ 饭.个餐\ 饭我地要食得好急,食到好唔开心.O甘我四周围望.见到佢\ 地D员工身上有名牌,我就想睇O下之前帮我地写单O个个人叫咩名.但系佢\ 身上前前后后都唔见佢\ 有名牌,唔知佢\ 系咪高级职位或者可能佢\ 系老板啦? (我唔想讲错其他人,我相信呢个人一定系做高级职位,因为佢\ 穿恤衫,身形矮细,皮肤黑黑,无戴眼镜,黑口黑面.) 如果去呢间食野,千其咪揾呢个人写单.