2010-12-21
食团年饭, 又唔想食中菜~~咁就食和味馆~(都系一家人一齐开开心心坐低食餐饭啫~)已经系第2次帮衬~ (上一次系8月)质素依然keep到, 冇失望~但已经加左两次价~刺身 - 有三文鱼, 甜虾, 赤贝, 北寄贝, 立鱼, 饱鱼片, tuna鱼 (前5个都好新鲜,好味)热食 - 天妇罗, 炸物, 串烧, 炒饭, 小菜... (都有几多不能尽录) - 大部份都好够热好好味sushi, 沙律 >> 唔算太多款, 不过火焰芝士鳗鱼sushi同付皮都几好味~ 醋饭也够味~甜品 - 木康布甸, 蓝莓cheese cake, 雪糕都几好, 红豆糕同马豆糕就一般, 生日有旦糕送, 不过唔好味, 又唔可以攞走~饮品 - 成晚都系饮咸柠7, 够爽, 见爸爸饮既啤酒系蓝冰(罐装)我地一行8人, 虽然坐位比较迫, 但都可以开开心心一路食一路倾计, 好温馨~服务一般, 人手尚可~不过上菜很快, 值得一赞~总括而吝, 个个都棒住个肚, 食足两个钟, 很开心~祝大家merry christmas~~
咁就食和味馆~(都系一家人一齐开开心心坐低食餐饭啫~)
已经系第2次帮衬~ (上一次系8月)
质素依然keep到, 冇失望~
但已经加左两次价~
服务一般, 人手尚可~不过上菜很快, 值得一赞~
总括而吝, 个个都棒住个肚, 食足两个钟, 很开心~
祝大家merry christmas~~