2023-06-09 602 浏览
老公牛一,系结婚后既第一个生日啊~ 今日黎呢间,对上个次食都已经系疫情前,工都转左两份lu...不过我记得之前食系有semi buffet有好多唔同芝士,而家无左😫Wagyu beef tartare $140呢个tartare好多洋葱,但最紧要系比较多筋,男人话佢ok,有咬口,但我咁岩个几下都系咬唔断(平时我系好钟意咬个个),所以如果系tartare,黎讲,我觉得唔系咁好Clams & Uni Linguine $320我钟意佢呢个味啊!通常海鲜pasta都系比较清,fresh, 但呢个系相对地rich, thick同浓,都几 out of expectationLobster Risotto $320男人话系佢食过既Lobster risotto/pasta入面龙虾整得最好食既,我唔否认既~我自己就觉得佢个蕃茄味抢左个龙虾味,但男人好buy㖞,佢话无咁腻,which is also true!男人知我战斗力仲未100%回复 ,又想锡住我,所以唔敢叫好多~ 而我相信下次再去,可能会试佢个tasting menu
老公牛一,系结婚后既第一个生日啊~

Wagyu beef tartare $140

Clams & Uni Linguine $320

Lobster Risotto $320

而我相信下次再去,可能会试佢个tasting menu
2023-06-09
庆祝纪念