2018-08-29 105 浏览
同朋友聚会,去到尖沙咀,坐低见到份报纸Menu , 巳知道是M1 集团嘅餐厅, 呢间位置在宝勒巷的叫做Right Place 😘曾经去过M1旗下嘅[弥敦左岸已经好like,今日黎到「RIGHT PLACE」个场宽敞方正,一个字「型」,高脚吧枱一边是梳化座、一边是高脚椅,餐厅正中有部大电视播著音乐微电影,一入场已经忘尽劳累,顿时放轻松了🎼🎹今次嘅饭脚包括老中青唔同年代,口味各有不同,后生仔不用三秒即下单点了这个eggplant burger🍔,好有创意嘅汉堡包🍔,超厚汉堡扒牛肉味亦冇失场,上面的茄瓜🍆烤得脆面輭心,组合新奇配搭十分成功,薯条新鲜即炸,沙律菜爽甜新鲜,全部五🌟评分咸猪手原只焗,目测已知肥美爆脆,分猪肉时😂咔嚓咔嚓的,厚厚肉丝一撕即破,入口咸度适中,🐷🐷美味可口。特大size 的带子煎得两面微焦,湿润意大利饭加左辣肉肠、青豆角,烤南瓜,色彩丰富,creamy中又带咬口,特色又出色。澳洲牛🐮五成熟,粉嫩肉质牛味爆发,高级食材高质味道👍👍👍我地今晩个个都坐得高兴唔想🍾, 粉红色嘅Dr.Kitty 衬晒靓女OL ,🍸🍹姜柠梳打啱晒我地嘅活力先生。饮下野讲下是非,嘻嘻哈哈柴娃娃😍😍😍

在宝勒巷的叫做Right Place 😘

曾经去过M1旗下嘅[弥敦左岸已经好like,
日式照烧茄子美国安格斯牛肉汉堡伴薯条

烤德国咸猪手

意大利饭伴轻煎北海道鲜带子

烤澳洲M5和牛肉眼扒10  OZ

澳洲牛🐮五成熟,粉嫩肉质牛味爆发,高级食材高质味道👍👍👍
Dr.  Kitty
Ginger  Season

我地今晩个个都坐得高兴唔想[酒]🍾, 粉红色嘅Dr.Kitty 衬晒靓女OL ,🍸🍹姜柠梳打啱晒我地嘅活力先生。饮下野讲下是非,嘻嘻哈哈柴娃娃😍😍😍
The  Tofu  Pudding

最后share 埋呢个创意豆腐花,小小威士忌,happy ending.大家都非常enjoy🍽🥂🍔🍹 . We got [THE RIGHT PLACE] 👑
日式照烧茄子美国安格斯牛肉汉堡伴薯条
烤德国咸猪手