2024-01-24 141 浏览
老妈新推出 花🌸茶🌸系列不嬲都好中意食老妈拌面 ❤️今日我又黎啦 💕最中意佢既𝐓𝐞𝐚 𝐓𝐢𝐦𝐞 ☺️屯门分店最正既系佢有个开扬既景色 💕事不宣迟 QR CODE落单 立即开餐 🍽️椒麻手撕鸡拌面🍜满满的手撕鸡丝铺满整碗面 拌菜有半只糖心蛋 🍳同一大旧菜 仲有一小菜 香辣四季豆 面质好弹牙 ☺️ 保持住一贯的水准 弹性弹性 酱汁味道岩岩好 ✨再加埋椒麻既香味 🌸 好野味 😚台式鸡扒刈包配地瓜条大大份既刈包 一啖都咬唔晒 ✨😚酥脆既鸡扒加埋千岛汁 再加上新鲜嘅蔬菜 层层口感 真系无得顶 ❤️🥹酥炸甜不辣 (套餐+$22)最爱既甜不辣 系台湾果时日日食甜不辣炸到脆卜卜里面香软 点埋甜甜酸酸酱汁好滋味 😚香酥鸡中翼 (套餐+$22)鸡翼对半切开 再加上酥脆外皮 椒盐撒落系鸡翼上面咸咸香香咁 ❤️红枣桂圆玫瑰茶(套餐+$30)呢排天气冻冻地 女孩子梗系要饮下啲暖野❤️🌸老妈拌面新堆出花茶系列🌸养生既我 当然要试吓先啦🥰今次拣左红枣桂圆玫瑰茶玫瑰好清香 饮完成身暖笠笠 ❤️仲有补血气、调经、助眠、红润面色等功效啊好岩我哋班女士们饮用🌸🌸下次黎老妈都会再试佢其他花茶系列😉老妈黑糖珍珠奶茶 (套餐+$20)黑糖珍珠奶
老妈新推出 花🌸茶🌸系列

大大份既刈包 一啖都咬唔晒 ✨😚
酥脆既鸡扒加埋千岛汁
再加上新鲜嘅蔬菜
层层口感 真系无得顶 ❤️🥹

酥炸甜不辣 (套餐+$22)
最爱既甜不辣
系台湾果时日日食
甜不辣炸到脆卜卜
里面香软 点埋甜甜酸酸酱汁
好滋味 😚

香酥鸡中翼 (套餐+$22)
鸡翼对半切开 再加上酥脆外皮
椒盐撒落系鸡翼上面
咸咸香香咁 ❤️

红枣桂圆玫瑰茶(套餐+$30)
呢排天气冻冻地
女孩子梗系要饮下啲暖野❤️
🌸老妈拌面新堆出花茶系列🌸
养生既我 当然要试吓先啦🥰
今次拣左红枣桂圆玫瑰茶
玫瑰好清香 饮完成身暖笠笠 ❤️
仲有补血气、调经、助眠、红润面色等功效啊
好岩我哋班女士们饮用🌸🌸
下次黎老妈都会再试佢其他花茶系列😉

老妈黑糖珍珠奶茶 (套餐+$20)
黑糖珍珠奶茶男朋友最爱 ✨💕
黑糖份量刚刚好👍🏻
饮落唔太甜 ✨
珍珠QQ弹弹的 好咬口 🫰🏻
男朋友成杯饮晒 🫢

呢个下午茶真系好丰富💓

#台式 #台湾 #关庙面 #好食 #老妈拌面 #下午茶 #花茶系列 #玫瑰 #桂圆 #奶茶 #珍珠奶茶 #鸡翼 #刈包 #地瓜条 #甜不辣