2022-05-16 86 浏览
➖地狱麻辣牛拌面 $72千其唔好比「地狱麻辣」🌶吓亲🤣其实一啲都唔辣 反而系好香麻油 麻辣既味 拌面我拣咗粗面(刀削面)面质较为阔身之如 都比较有咬口啲 🐮牛肉份量好多 嫩肉 同埋都好接受系台湾食拌面既味道〰️🙌🏻➖私房花雕鸡拌面 $78原本睇错以为系花雕醉鸡面,黎到睇番先知系台湾传统花雕鸡🤣🐣味道都几浓香 鸡件几滑同入味 好岩配面食😝👍而捞面汁就应该系麻油加酱油汁 岩哂唔食得辣既朋友食〰️☺️➖仙草冻抹茶鲜奶 $38饮品方面超多选择🧋🥤🍹🍵除咗珍珠奶茶之外 但有鲜奶茶 凉茶 水果茶 花茶 汽水 强烈推荐一定要饮 #仙草冻抹茶鲜奶 😳!绿色云石feel好靓💚🍵😝味道好重抹茶味 而且唔会太甜 仙草饮到最后仲剩好多🤣〰️➖豆乳香香鸡(小食)$52有惊喜的香香鸡😚卖相望落同台湾夜市既炸鸡好似😗唔好睇佢望落好干身咁 入面鸡肉好嫩 仍然有保留肉汁 点配豆乳酱都几特别 我自己都几中意豆乳😝!➖黄QQ(黄地瓜球+花生碎)$56好耐无食 #地瓜球啦🟡🟣🟡🟣除咗配花生碎 仲有朱古力同芝士选择 地瓜球咬落好软熟 暖粒粒 令我谂起炸汤圆😗〰
➖地狱麻辣牛拌面 $72

➖私房花雕鸡拌面 $78