2023-07-26
厚兴瑜记手撕鸡🐔马来喇沙手撕鸡鸳鸯面 🍜$55见到门口大大个招牌写住呢个马来喇沙系新推出嘅,而家仲可以用$55就可以试到,又真系几抵㖞,即管试一试!汤底唔会太油腻,面底分别有粗面同幼面两种,两种唔同口感一次过试晒,几特别!🤤跟餐仲免费配埋菊花杞子茶,清热又解渴!✅✅麻辣手撕鸡捞面 🐔$54厚兴瑜记嘅手撕鸡,不嬲都好出名,所以呢一个手撕鸡捞面当然有质素嘅保证!跟餐仲已经配埋例汤,价钱咁抵质素又唔错,真系冇可挑剔!👍🏻👍🏻港式樽仔奶茶🧋(跟餐加配)$10平时唔饮甜嘢嘅我,都觉得呢一个樽仔奶茶甜味适中,茶味非常香浓,我几钟意,只系$10嘅话几抵!👅👅港式泡沫咖啡☕ (跟餐加配)$10都几建议钟意饮咖啡奶茶嘅大家,加$10叫呢一个泡沫咖啡!味道香浓,唔会太甜,只系$10嚟讲绝对值回票价!推介推介!✅
马来喇沙手撕鸡鸳鸯面 🍜$55
麻辣手撕鸡捞面 🐔$54