2019-07-19
大埔友米猪莲EP 2⃣💡【蔡润记】💡首先其实都食左好多年, 个汤底腩汁够味,👉🏻出名鱼蛋好食♥️有D人会去净买鱼蛋,🤩🤩🤩图中为牛腩鱼蛋河,其实有葱既,不过本人❌唔钟意食葱走左, 大家可以加番✅我发现大埔友都系好钟意食鱼蛋,😆几间都好出名这间没甚么服务可言,唔好催单,因为催都无用,多人个时要等位自己企系旁等有位坐底,叫完野食等!多人时有时要等30分钟先有野食!不过人系NICE 既!收银系用心算🤯之后出去埋单,唔会有单🧾比你,帮大家影左价钱牌💰32蚊双并,野饮我一直唔知几钱,因为佢计完埋单,无深究过👻不过今次叫左2碗鱼蛋牛腩河,一个加底,2个饮品(细纸包麦精同一个细忌廉)埋单HKD$115加我地Instagram @cc_yo_cc————————————————满分5🔆🏝环境🔆🛋服务🔆💲价钱🔆🔆🔆😋食物质素🔆🔆🔆🔆💥翻兜指数🔆🔆🔆🔆🔆————————————————📍餐厅名称:蔡润记📍地址:大埔东昌街#蔡润记 #鱼蛋粉 #food #foodies #美食日记 #美食分享 #大埔友 #大埔美食
💡【蔡润记】💡
有D人会去净买鱼蛋,🤩🤩🤩
我发现大埔友都系好钟意食鱼蛋,😆几间都好出名
这间没甚么服务可言,唔好催单,
因为催都无用,多人个时要等位自己企系旁等有位坐底,
叫完野食等!多人时有时要等30分钟先有野食!
不过人系NICE 既!
收银系用心算🤯之后出去埋单,唔会有单🧾比你,
帮大家影左价钱牌💰
32蚊双并,野饮我一直唔知几钱,因为佢计完埋单,无深究过👻