2022-11-10 126 浏览
渐凉嘅天气🍂当然系打边炉嘅季节!又拉埋火锅控去最喜爱之一嘅 #一锅堂 大开食界啦❤️❤️冬天食饱饱储备能量是常识吧😆是晚拣咗最高级别嘅C套餐(成人$288另加一)涮番够本!!汤底要咗经典款式✨萝卜粟米猪骨汤!有三大嚿猪筒骨🐽汤底足料到呈奶白色👌🏻汤滚前食住自助前菜吧嘅✨麻辣鸡肾& ✨凉拌秋葵 !饮住汽水同自家制茶饮先🥤之后开始进攻梗系点牛先啦🥩最推荐✨无添加300天安格斯牛肉&✨澳洲M5和牛板肉!牛肉味浓兼入口软熟!质素不容置疑👍🏻👍🏻钟意再浓啲牛味且有咬口的话😙记得试埋✨封门柳!牛魔王朋友话款✨100%浓汁爽弹牛丸 都千万唔可以错过!!. 另外每次必狂食嘅点少得推介海鲜😍😍首推✨手切白鳝片!鲜嫩软滑百吃不厌💖仲有✨手串生猛海虾!肉爽弹牙到令Be食咗十串😝我哋仲点咗海量新鲜✨沙白蚬 !令整锅汤鲜味更升华呀!!其后食嘅✨爽滑猪肚, ✨八吋长脚蟹棒, ✨真系鸭血, ✨日本南瓜, ✨流心芝士丸, ✨神仙豆腐……都无一系唔好食😋😋最最后必须指定动作食埋佢哋嘅自家制冰品🥡是日系✨青苹果雪葩!清甜味道真系啱哂做大餐后嘅甜品呀🍏. 畅食嘅呢120分钟系几满意🤗座位阔落舒服!食物质素有保证!店员收碟又有效

畅食嘅呢120分钟系几满意🤗座位阔落舒服!食物质素有保证!店员收碟又有效率!总括嚟讲…就系好快又会去再食😉😉