2022-12-07 241 浏览
Book咗枱,八点到,眼见全场两三枱客,问reception可唔可以坐outdoor,佢话可以,但有min charge $500per head,我话OK (心谂outdoor一枱客都冇,indoor得三枱客,min charge有什么意思)坐低前,佢同我讲只有set dinner, 无a-la-cart…. 哦。而set dinner 只系得一款俾我拣, 哦。以这个价钱收费,食物质素真系Below Standard, 个wellington beef 我哋食咗少少就冇食,根本系雪藏货翻热,唔系餐厅自己整。其他唔逐样讲,毫无惊喜味道一般,感觉想扮高档,但完全唔到位。埋单两位 无饮酒~$2100😅今晚得10几度,我哋坐outdoor因为食烟,但你同我讲得有min charge 又收二千几蚊 都唔会细心地放几个暖炉喺outdoor 俾人坐得舒服啲, 咁成个冬天点搞呀。叫人吹住西北风, 仲要收min charge 😅 你个景有几靓都冇用啦。唔会返转头亦都唔会Recommend to any friends.开张唔够两个月,真系替老板担心,其实系咪做开F&B 㗎。
而set dinner 只系得一款俾我拣, 哦。
埋单两位 无饮酒~$2100😅
开张唔够两个月,真系替老板担心,其实系咪做开F&B 㗎。
2022-12-06