2022-03-21
塔门新汉记海鲜酒家 🍤🥢📍 西贡塔门海傍大街4号┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉嚟到塔门, 一定系食海胆炒饭,同埋炸墨鱼丸 😝,因为真系太出名, 基本上系餐厅里面,每枱客人都必点呢两款😂。而且呢度既海胆系即开既,非常新鲜👏。同埋呢间铺头既老板娘超有礼貌同态度十分良好, 有机会去既,可以试一下🙋🏻♀️。🌟海胆炒饭 $118超大碟,两个人如果叫左其他𩠌菜,基本上食唔晒😂。 呢个海胆唔同日本果d , 入口系比较淡口少少🤏,不过整个炒饭既味道都唔错。🌟 炸墨鱼丸 $98唔好睇少呢个墨鱼丸🦑,确实系几好食🤤,我数过一碟有21粒左右😂,真系好大碟。🌟 椒盐鲜鱿 $98呢个都ok 既, 不过好似唔系好够椒盐味,整体上$98 有咁大碟,价钱都算抵👍🏻整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍之后再㩒下右上角个🔔, 小编定期会为你送上最新资讯☺️谢谢支持。┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
📍 西贡塔门海傍大街4号
┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉