2021-09-14
金坊泰国美食 Golden Thai🌟整体: 经典泰菜 地方够大 全日免加一🏠环境: 地方够大 所以好少要排长龙 装修富泰国风味 又唔同佛像 同壁画🧑🏻🍳服务: 有礼貌☆║.............║☆‼️ 佰靓咖哩 鸡 $94好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️✅ panang 咖哩 我都google 咗系D咩嚟 系咸咸甜甜嘅组合 有椰奶 搭配白饭就好正 所以我就叫埋白饭/ 薄饼 去睇下边个夹D✅ 个人觉得饭夹d 奶油般滑顺浓厚的口感 真系可以食多几碗饭‼️ 香辣干炒河粉 $88好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 炒得够干身又唔会好油 有少少似泰版干炒牛河咁✅ 微微辣算几 开胃 味道够香浓 呢啲重味东南野系几啱我口味‼️椰皇沙冰 $36好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 呢个好值得一叫 佢唔系坊间用人造椰汁味 而真系用椰皇整沙冰✅ 夏日炎炎 饮呢D咁清甜嘅椰子沙冰 就系爽✅ 食落仲会有 少少椰子肉食 📍 将军澳贸业路8号新都城中心2期2楼2016号舖Shop 2016, 2/F
金坊泰国美食
抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 夏日炎炎 饮呢D咁清甜嘅椰子沙冰 就系爽
✅ 食落仲会有 少少椰子肉食
📍 将军澳贸业路8号新都城中心2期2楼2016号舖
Shop 2016, 2/F, MCP Central, 8 Mau Yip Road, Tseung Kwan O
⏰ 星期一至日
11:30 - 23:00
☎️ 电话号码 27444518
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励