2015-12-21
见饮食网介绍呢间新手卷店虽然格局同1楼既一模一样, 款式又接近, 谂住俾个机会新人, 又俾自己多个选择, 行去嗌左个三文鱼反卷然后... 伏来了1条手卷卷到"岩岩蚕蚕", 唔方唔圆, 又切到高低不一1条幼到屎既手卷仲要切开6件, 每件就好似粒骰咁细HKD18食6粒骰, 每粒3蚊, 仲细件过, 仲惨过食争鲜上面d沙律酱得薄hehe一层, 都唔知支黎做咩? 咩味都无调到D饭冻既, 三文鱼冻既, 仲要爆多筋, 每食1件都有渣想lur番出黎收到实物食左第1件已经想放弃谂住只系1件系咁, 就一于食哂你5件, 结果6件都令人好好好失望材料差, 无技术, 鲜度无都唔明点解有人赞佢超哂班话会再去食多次我连相都唔想为佢影张, 浪费时间论食物方面真系同1楼个间比都无得比较要赞最多赞佢有发泡胶兜俾手卷既人同埋有6款唔同口味酱料做噱头但寿司本身都唔好食, 加咩酱都救唔到既然连格局都做到1楼个间咁, 预左要俾人比较只希望问卷店快快改进, 到真正有长龙既一日我再来为你写番个好味既食评
虽然格局同1楼既一模一样, 款式又接近,
然后... 伏来了
1条手卷卷到"岩岩蚕蚕", 唔方唔圆, 又切到高低不一
1条幼到屎既手卷仲要切开6件, 每件就好似粒骰咁细
HKD18食6粒骰, 每粒3蚊, 仲细件过, 仲惨过食争鲜
收到实物食左第1件已经想放弃
谂住只系1件系咁, 就一于食哂你5件,
结果6件都令人好好好失望
材料差, 无技术, 鲜度无
都唔明点解有人赞佢超哂班话会再去食多次
我连相都唔想为佢影张, 浪费时间
论食物方面真系同1楼个间比都无得比较
要赞最多赞佢有发泡胶兜俾手卷既人
同埋有6款唔同口味酱料做噱头
但寿司本身都唔好食, 加咩酱都救唔到
既然连格局都做到1楼个间咁, 预左要俾人比较
题外话/补充资料:
由于只试了一款三文鱼反卷, 故未能全面评价其他款式质素, 还望其他开饭人能多多俾评