2018-09-14
上网search 中环好嘢食,神推鬼拱见到「Burger Bar」,反正都屋企附近,仲要星期日六点半,就落去探索下。—星期日兰桂坊好静,见到burger bar嘅亮晶晶灯牌,入面不大,全部高櫈位,好在一家大细坐到,就点餐。见到english breaskfast burger就立刻点,加多个Vegetarian burger,薯条迷嘅我更系加钱点,不过系配芝士粉、 而唔系平时啲地方咁配芝士。—我地坐系open kitchen 隔离,睇住佢地煎烘个包底、面!诚意可加~Burger1: English breastfast Burger其实系厚Burger 配只太阳蛋,好惹味,同好Juicy!Burger2: 汉堡夹蘑茹,食一淡已经觉得味道上胜过有肉馅嘅汉堡,赞!Fries: Ok嘅,而不是话大推。不过食汉堡点可能冇薯条😭-黎得兰桂坊,播嘅歌一定系pub/bar嘅快歌!简直可以跳住舞食!—回头率:100%超钟意个burger,见到有molten cheese,等我
神推鬼拱见到「Burger Bar」,
反正都屋企附近,仲要星期日六点半,就落去探索下。
星期日兰桂坊好静,
见到burger bar嘅亮晶晶灯牌,入面不大,
全部高櫈位,好在一家大细坐到,就点餐。
—
其实系厚Burger 配只太阳蛋,
好惹味,同好Juicy!
Fries:
Ok嘅,而不是话大推。不过食汉堡点可能冇薯条😭
黎得兰桂坊,播嘅歌一定系pub/bar嘅快歌!
简直可以跳住舞食!
回头率:100%