2024-06-29
头先想讲吓呢间餐厅嘅服务员态度非常好,而且好热情🥰🥰。正当我喺门口纠结紧要唔要入去试吓呢间餐厅嘅时候,餐厅入边嘅女侍应就推开到门问我要唔要入嚟试吓,而且佢系面带笑容非常友善,果下我即刻俾佢嘅亲和力吸引到。然后二话不说就入咗餐厅试吓,所以呢间餐厅嘅服务态度同埋亲和力绝对一流🥰🥰✨✨。萱其次,当我入到餐厅嘅时候,我见到老板娘亲力亲为为餐厅嘅每一位客人服务,系帮我点餐嘅时候同埋为我加饭嘅时候都系面带笑容非常好态度👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。咁就梗系唔少得要降吓佢嘅食物,$59可以一汤一菜一𩠌一饭真系好抵,佢个汤仲要系好好饮,而且虫草花炖𦟌肉,唔单止个汤好饮,而且个肉嘅份量都好够,你可以当成第二度𩠌!跟住讲吓佢嘅牛腩,牛腩我觉得就中等好食,喺水准以上!不过就会有啲牛腩有啲韧,但系整体嚟讲都唔错。仲有佢有多一碟菜俾你食对于要食菜嘅人嚟讲真系太开心🙌🏻😂!!跟住仲有最重点系佢可以加饭!!再讲多次佢可以加饭!!对于一啲食量大嘅人嚟讲,简直就系恩物🤩🤩🤩!!!所以整体嚟讲$59有呢一个嘅体验真系非常好✨✨✨!!!
萱