2024-10-27 188 浏览
鸭脷洲邨老实系无乜餐厅选择,但由佢开业到而家,我只帮趁过几次,每次(真系每次)都会体验到令我诧异嘅待客态度。当初呢间舖大风时啲风会直吹入黎,我同老人家去,想同邻座顾客调位,俾佢喝止左,但亦无提供解决方法。上次去到有2张4人枱空出黎,我一个人去,佢居然话佢无位⋯有次2:15pm去到,想开口点餐时俾佢截停,话佢地3:00pm休息我o唔ok。一般餐厅唔到2:40pm都唔会咁强势咁喺人地想落单前打断人地,佢真巴闭。佢个餐区好细,但有两部风喉冷气,无论坐边啲风都吹正头顶,而佢地系唔会为你调弱啲风,话要吹风入厨房⋯唔怪之得咁大风。咖啡收紧精品价,但味道好一般,建议唔好点。食物味道系ok嘅,如果你忍受倒呢啲⋯

上次去到有2张4人枱空出黎,我一个人去,佢居然话佢无位⋯