2011-05-18 20 浏览
今日老板请食饭, 打工仔既我本身谂住同老板食饭好难过, 点知d野食几鬼好味, 令我成餐都顾住食, 忘记佐自己同老板食饭....haha由于老板叫厨师渣fit, 所以我系冇望过menu 既....由于小弟挂住食, 冇相片提供到, 值得推介既野食如下:1. 刺身 - 新鲜, 由于小弟食惯d cheap野放题, 虽然我唔知佢系咪好靓, 但系一食就知唔系cheap野, 而且师傅厚切既刺身, 令佢好有口感.2. 天妇罗 - 超好食, 强烈推介, 我食既系唔知咩鱼(好似系石班)同南瓜天妇罗, 两个都激赞, 外面粉唔多, 鱼好有鱼味.3. 翅 - 呢个系小弟食过最好食既翅, 可能我冇乜食过d 好贵既靓翅既关系4. 猪颈肉 - 美国猪项内薄切配合烧汁, 简直停唔到口, 绝赞.老板好好客, 送佐d 红酒俾我地饮. 服务几好, 可能唔多人既关系. 但系有进步既空间, 未算尽善尽美, 总体黎讲算几好, 佢都有介绍下d 菜式咁.
由于小弟挂住食, 冇相片提供到, 值得推介既野食如下:

老板好好客, 送佐d 红酒俾我地饮.

2011-05-17