2020-05-17 286 浏览
有见近来情况好返少少(不过仍然唔可以松懈),所以决定今晚放工去食返餐!对于有选择困难既我地黎讲,一见到个menu既感觉系既幸福又烦恼,因为都真系几多选择净系推介菜都有好多款式反覆揭左份menu几次之后终于决定到食咩如果大家同我地一样有选择困难既话,建议可以叫多几个朋友黎就可以试多d野食啦呢排咁热所以叫左杯冻鸳鸯,味道还好,不过可以浓少少听讲呢度其中一样名物系滑蛋叉烧饭,就决定食你啦!等左一阵就有得食啦,卖相非常不错,食落亦都有惊喜炒得滑得黎又不失蛋香既蛋,加埋甜甜地既豉油,香香既葱花,仲有大大啖既叉烧(如果再肥少少就更加不得了),绝对系缺一不可!热柚子蜜另外一个主食叫左软壳蟹飞鱼子辣茄汁意粉,可能因为挂住食其他野所以d意粉同软壳蟹都淋左少少不过仍然惹味个辣茄汁酸酸辣辣好开胃,捞埋飞鱼子一齐食个口感都几rich,不错因为呢晚比较肚饿所以叫多左个小食拼盘,上枱既时间真系吓左吓因为好大份要赞既系d薯条系岩岩炸起所以够晒热同脆鸡翼都系水准之作,腌得入味既甜又有少少辣,正餐厅比较光猛,环境卫生都唔错,所以食得安心
有见近来情况好返少少(不过仍然唔可以松懈
),所以决定今晚放工去食返餐!

净系推介菜都有好多款式

反覆揭左份menu几次之后终于决定到食咩

冻鸳鸯
呢排咁热所以叫左杯冻鸳鸯,味道还好,不过可以浓少少

蜜汁叉烧滑蛋饭

听讲呢度其中一样名物系滑蛋叉烧饭,就决定食你啦!
等左一阵就有得食啦,卖相非常不错,食落亦都有惊喜

软壳蟹飞鱼子辣茄汁意粉

小食拼盘
因为呢晚比较肚饿所以叫多左个小食拼盘,上枱既时间真系吓左吓
因为好大份
要赞既系d薯条系岩岩炸起所以够晒热同脆
鸡翼都系水准之作,腌得入味既甜又有少少辣,正

餐厅比较光猛,环境卫生都唔错,所以食得安心
2020-05-13
$138.5