2022-10-20 272 浏览
🇭🇰大坑炳记茶档🎈奶酱多奶酱真心多/ 厚底多士 烘得外脆内绵/ 有花生粒更正😋🎈猪扒米加蛋失望嘅 - 本身叫面底 但姐姐话卖晒但唔明点解迟落单嘅会有反而我哋要改米粉🥲/ 同枱都系猪扒 但份量系double 又系唔明🥲/ 猪扒ok无咩惊喜位 似黑椒叉烧🎈热奶茶hmmm茶胆唔够香浓 偏香奶味但姐姐态度好nice 加分位😊#hk #hkfoodie #foodie #foodiehk #chachaanteng #daipaidong #taihung #streetfood #toast #pork #eggs #sunnyegg #milktea #lemontea #hkstyle #comfortfood #香港 #香港美食 #香港大排档 #大排档 #奶酱多 #多士 #街食 #猪扒米 #奶茶
🇭🇰大坑炳记茶档

🎈奶酱多