2018-05-19
不知所謂的食市!上星期去完旅行落機返到屋企已經十點,諗住叫外賣食,call 這間中華小廚,order 三個飯麵,佢地話太夜冇人送,叫我15分鐘落去攞,冇所謂啦!好近暏!十五分鐘後,落到去仲未有得攞,呀姐叫我坐低等等,點知等左15分鐘,都冇影,阿姐話仲煮緊,跟住再等多15分鐘,跟住我發惡,另一個阿姐入廚房睇,出返嚟同我講話仲未煮排緊隊! 當時得幾台客,離晒譜,跟住我話要退錢,個女人黑我面,仲要一句對唔住都冇講!今日,經過寶盈花園2樓有個小铺是中華小廚專放食物的倉,看了幾隻老鼠在裏面,有大有細, BB老鼠都有!跟住我打去管理處投訴,管理員話佢哋知,亦通知了中華小廚,但是他們沒有反應!所以佢哋都冇嘢可以做到!天呀!好恐怖!有剛剛出世的老鼠BB!
不知所謂的食市!