餐厅: 大家樂 (新屯門商場)
资讯:

2006-07-07 33 浏览
夜晚十点几,成间快餐店得返我一台突然见到一只老鼠系出餐既柜台闪左出黎,系地下走黎走去,完全唔惊人大堂成四、五个工作人员又好似见唔到咁由得只野,搞到我即时食唔落饭冇几耐厨房又面捧左两盆第二朝做早餐既方包出黎,摆左系地下原本缩系墙角既个只老鼠即刻向住盆包飞奔(当然又系冇人理)只野竟然一下wer开左个包装食又面d包成个过程就好似厨房职员喂宠物咁我终于忍唔住同d职员讲,有只老鼠食紧d包点知d女既净系识惊,叫d男职员打男职员就话"痴线"呢个时侯,厨房有个男人走出黎,讲左句"(有老鼠)好出奇咩﹖!",根住返左入去最后只老鼠可能怕左女职员大叫阻住佢开餐,走左大家就当乜事都冇发生过咁而我亦见唔到佢地有收起俾只老鼠咬过既包既意图,只好无奈咁影低左只老鼠做纪念其实我都唔系有心唱衰佢我一路都好声好气同佢讲有老鼠食紧d包但系佢地当我冇到又唔丢d包我都系唔想有人听朝食左d包赖野先影相ps.我部手机影d相好鸡,大家可能睇唔到
夜晚十点几,成间快餐店得返我一台
冇几耐厨房又面捧左两盆第二朝做早餐既方包出黎,摆左系地下
原本缩系墙角既个只老鼠即刻向住盆包飞奔(当然又系冇人理)
只野竟然一下wer开左个包装食又面d包
成个过程就好似厨房职员喂宠物咁
我终于忍唔住同d职员讲,有只老鼠食紧d包
点知d女既净系识惊,叫d男职员打
男职员就话"痴线"
最后只老鼠可能怕左女职员大叫阻住佢开餐,走左
大家就当乜事都冇发生过咁

其实我都唔系有心唱衰佢
我一路都好声好气同佢讲有老鼠食紧d包
但系佢地当我冇到
又唔丢d包
我都系唔想有人听朝食左d包赖野先影相
ps.我部手机影d相好鸡,大家可能睇唔到