2024-11-20
今日同老best玩<<朋友发办>>,连餐厅都系朋友拣,最后拣左去House Fifty-Eight食左好多我平时唔会多叫既嘢食,仲要撞正餐厅做pomotion ,$10 杯白酒无限用依个优惠,成餐饭劲有惊喜!!(大)香草忌廉煮蓝青口配多士🦪🥂 ($248) 我朋友知我唔系特别好青口,但佢都坚持叫,我一食落口原来蓝青口同普通青口完全唔同,好食劲多,又大粒又鲜甜,浓郁忌廉酱 ,配埋香脆嘅多士🍞,一流呀!正!👍 个份量仲要劲多,2,3个人share都得! 白酒 +$10 杯🥂🥂🥂最颠系个待应同我哋讲做紧promotion,嗌一碟青口🦪可以加$10 要杯白酒!仲要可以无限用依个优惠 🤯大癫!!!🤯 我有秒以为我听错😂咁抵呀!我原本无谂过饮酒,但唔饮真系对唔住自己😂 真系… 平到冇朋友!🤪串烧拼盘🍢🔥 ($138)串烧种类都几多,大虾🦐、鸡翼🐔、鸡肉大葱🐥、味噌五花腩🐷,烧得几香,唔会太干,鸡肉大葱劲好味,推。日本鳕鱼干脆脆🐟 ($68)依味我食完,即刻问朋友系咩黎,劲好食,有少少颠覆左我鳕鱼干认知,劲脆卜卜,咸香咸香,几惹味!做小食一流!Set Dinn
串烧拼盘🍢🔥 ($138)
串烧种类都几多,大虾🦐、鸡翼🐔、鸡肉大葱🐥、味噌五花腩🐷,烧得几香,唔会太干,鸡肉大葱劲好味,推。 日本鳕鱼干脆脆🐟 ($68)
依味我食完,即刻问朋友系咩黎,劲好食,有少少颠覆左我鳕鱼干认知,劲脆卜卜,咸香咸香,几惹味!做小食一流! Set Dinner (Main) 主菜封门柳🥩(10oz) ($366)
封门柳唔系间间餐厅都有得食!🥩🔥仲要佢地煎得啱啱好,肉质嫩滑,肉汁丰富,食落去好juicy!😋 整体嚟讲,呢个set dinner真系值回票价!💯 鸡胸凯撒沙律🥗 (跟餐)
鸡胸肉几嫩滑又够味,沙律酱都唔错,份量仲要劲大份,佢一上枱我呆左! 总括嚟讲,House Fifty-Eight嘅食物质素都算几高质,味道同埋份量都完全对得住个价钱,劲值得一试!希望佢个$10/杯白酒优惠唔好咁快完,我会短期内再去食多次😋😋😋
House FiftyEight
骏业街58号电讯数码大楼4楼
____________________
____________________
#HouseFiftyEight #$10杯白酒 #封门柳 #蓝青口 #串烧 #香港美食 #食评 #foodie #foodie_eilidh #hkfoodie #steak #delicious #instafood #西式料理 #观塘 #观塘美食 #西餐