2022-09-25 592 浏览
职员服务态度劲差!系职员面前佢都可以扮睇你唔到,问佢嘢态度好似觉得你好烦 好耐冇食到一肚气!由于入去食前有问清楚小食优惠系咪只限外卖,问清楚堂食有冇,职员劲西咁答有。咁咪入去食,费事烦。行到入去同职员讲几位,佢好似视而不见咁,最后竟然系由食紧饭嘅职员安排位置。坐落想点餐,嗌职员冇人应,过咗阵终于揾到行过嘅职员,佢劲快咁话系QR code度落单。见到隔篱枱都想落单,问个职员点落,对方又系好快咁话喺QR code度落单,根本都讲唔清楚,隔篱枱客完全听唔清又要再揾过职员过嚟,然后个职员先发现冇俾个QR code对方。系点餐个阵发现冇小食优惠,职员话你叫咗系统会自动同你扣,咁照嗌啦,嗌完发现系统冇扣到,呢个时候野食上齐另一位职员先话要叫主食先会有优惠⋯⋯ 咁我讲返问咗两位职员都冇人同我讲过优惠系要嗌正餐先有,好彩其中一位好啲嘅职员帮我改返张单个价钱。去到埋单其中一个职员语气劲似质问我张单点解系呢个价钱,咁我解释返件事,佢语带质问系边个职员同你咁讲,好彩当初我入嚟有留意到职员名牌个名,仲有唔系每位职员都有名牌,如果冇留意真系百口莫辩,同埋你同事都改咗张单啦仲要质问我,而家系店方冇解释清楚,反过嚟
好耐冇食到一肚气!

去到埋单其中一个职员语气劲似质问我张单点解系呢个价钱,咁我解释返件事,佢语带质问系边个职员同你咁讲,好彩当初我入嚟有留意到职员名牌个名,仲有唔系每位职员都有名牌,如果冇留意真系百口莫辩,同埋你同事都改咗张单啦仲要质问我,而家系店方冇解释清楚,反过嚟话我哋?
同喺又一城返工嘅朋友讲千祈唔好去呢一间食,佢同我讲原来亚参鸡饭一早出名员工态度差劣,佢哋同事都唔会食!
上社交平台睇亚参鸡饭个page见到劲多人话服务态度差,又冇客户服务部受理投诉,食到一肚气,食物质素又唔系好,不如唔好食

猪肉串劲油腻,酱少到唔够点,而且系唔热;炸鱼饼其实系泰式鱼饼,但应该炸过龙,感觉好干好硬!
用餐时段
下午茶