2024-12-21
大学聚会𠮶阵已经嚟过呢间酒店Cafe,入边装修好靓,森林系cafe🌳🌳环境舒服优雅,食物都几大份同朋友仔过嚟一齐share食就最啱!出咗圣诞餐牌,三文鱼超正,一定要试吓!香煎三文鱼配香橙忌廉芝士汁 三文鱼扒好吸引,超厚身好大件,三文鱼皮煎至脆口,忌廉芝士汁食落好香,个汁太出色,基本上配咩食材都会好正,侧边有我最爱嘅澳洲西兰花👍🏻𠮶两片橙加咗糖,然后用火烧过形成焦糖!全日早餐一定系最丰富,三文鱼花花、烤大啡菇,炒蛋劲香滑又大份,多士同薯饼大大份😎多士烘得脆,🧈烟肉会唔会太肥,夹面包好好食😎仲有沙律菜中和一下。姜饼咖啡 钟意浓味嘅朋友仔就最啱,姜香料味道香浓,拉花超靓,侧边做嘢好可爱嘅姜饼曲奇😌天气冻暖暖哋就最岩。乌龙茶慕丝蛋糕配焦糖苹果粒超靓超靓,上枱嘅时候隔篱枱都忍唔住大叫好靓!粉红色同白色忌廉色彩斑斓,上面仲有彩色嘅糖果同金箔👍🏻超级有诚意,切开入边有啲焦糖苹果粒粒,整体味道好夹,侧边个雪人超可爱用嚟打卡!📍慢理墙城 (油麻地)油麻地砵兰街28号M1酒店1楼
香煎三文鱼配香橙忌廉芝士汁
全日早餐
姜饼咖啡
乌龙茶慕丝蛋糕配焦糖苹果粒
📍慢理墙城 (油麻地)
油麻地砵兰街28号M1酒店1楼