2009-01-06 76 浏览
迟来的圣诞party~在12月27日家中举行其实只系3个女仔的聚会~一年一次~(虽然平时都会见~但系大食会系另一番风味)一早想订呢间phd了因为唔系区区有~咁啱我𠮶区有~但一路都好少机会会订回家食的今次终于可以一试因为系圣诞期间的星期六~怕多人排~5点半打去订~点知服务好好wo~呢d时候都会慢慢同你讲点会抵d结果发现~推广期间~自取的话~大批仲平过普通批!!!!普通批要$80~而推广期间的大批只系$70!!!!因为平d~我地3个女的~居然订大批!!而且可以半价换意粉~即系加$16蚊~有多盒意粉~好抵!!本身我都近𠮶度~咁我就去自取了问佢几耐先有得拎~佢居然答我10分钟!!!我冇听错~佢真系话10分钟...我只好推说~我10分钟嚟唔到~(我身在铜锣湾地铁呀....)改第二个时间on the way我同好友都好期待~因为系打正旗号话手造~会好味d呀ma~仲plan埋去超市买菠萝肠仔~同埋寿司+冻虾(可看另一个食评: http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=27012)拎完pizza~买完嘢~回到家中~pizza仲系暖暖的~立即食!
迟来的圣诞party~在12月27日家中举行

一早想订呢间phd了

因为唔系区区有~咁啱我𠮶区有~
但一路都好少机会会订回家食的
今次终于可以一试

因为系圣诞期间的星期六~怕多人排~5点半打去订~

点知服务好好wo~呢d时候都会慢慢同你讲点会抵d

结果发现~推广期间~自取的话~大批仲平过普通批!!!!
普通批要$80~而推广期间的大批只系$70!!!!
因为平d~我地3个女的~居然订大批!!
而且可以半价换意粉~
即系加$16蚊~有多盒意粉~好抵!!

本身我都近𠮶度~咁我就去自取了

改第二个时间

on the way我同好友都好期待~
因为系打正旗号话手造~会好味d呀ma~
仲plan埋去超市买菠萝肠仔~

拎完pizza~买完嘢~回到家中~pizza仲系暖暖的~
立即食!!!!

pizza hut有分厚薄批~但佢冇~
佢冇厚的咁厚~但唔似薄的咁薄~
而且有咬口~真系新鲜d!!!唔似翻热食品!!!(pizza hut的批底系整定晒的~似焗返热~)

我地拣左肉食大王~
即系有~辣肉肠、火腿、鸡肉、五香肉粒、免治牛肉
加埋等于好味!!!!一d都唔滞口~
因为佢够香~所以食2件都好易~~~

而意粉系芝士白汁鸡皇意粉~只属一般~
大家都情愿食多件pizza

估唔到节日有呢种优质的pizza食~~~good!!!
很好的派对食品~
  • 肉食大王pizza