其实较早前已经试过一次,但当时只专心同朋友享受美食,未有影低俾🤣今次二次光临,皆因环境同食物都值得推介俾大家❤️推荐大家可以选择户外位置,景观更好更有气氛!🥢 Love Strawberry (4🌟/5) 士多啤梨同无花果嘅沙律组合唔系成日见,fruit同沙律醋够fresh,尤其无花果好甜,份量够2-3位朋友一齐share😊🥢 甜虾带子他他 (4🌟/5) 新组合嘅他他,本身有少少担心带子同甜虾都系比较味鲜唔浓味嘅,组合出嚟会唔会好淡,但但脆饼系有少许黑椒嘅微辛感,配搭上他他组合,系微妙嘅配搭👍🏻🥢海胆三文鱼子竹炭乌冬 (4🌟/5) 竹炭乌冬食落似轻身嘅意大利粉,确实系没有竹炭味的,😹每一啖都可以挂满酱汁,但令我最难忘竟然系三文鱼子!食落口感很好,唔会有腥味,质素很好😼🥢 烤乳猪卷 (3🌟/5) 全日最不推荐嘅一个菜式,味道一般(没有难食的),但也没有什么特色,本以为 signature dish会有一点特别,但食完有点失落!

Love Strawberry

🥢 Love Strawberry (4🌟/5)

甜虾带子他他

🥢 甜虾带子他他 (4🌟/5)

🥢海胆三文鱼子竹炭乌冬 (4🌟/5)

烤乳猪卷

🥢 烤乳猪卷 (3🌟/5)
2021-10-11
Love Strawberry