朋友聚在一起,又点可以唔打麻雀呢? 我哋喺佐敦一间叫做聚友会麻雀会所嘅地方见面,玩得开心咁,又咩比喺度食香嘅粤菜更好呢? ✔️✔️✔️✔️✔️首先喺个Menu上,蒜香海皇炒饭真系引人入胜😋。炒饭嘅香味入口即化,海鲜又新鲜口感十足,蒜香气息更加提升咗整体嘅滋味! 😊再嚟就系肉丝炒面,味香口醇,肉丝柔嫩,炒面香得令人回味无穷,一试难忘!🎊饮品方面,冻柠水同冻柠茶都超级好饮,无论是炎炎热夏还是寒冷冬季,都系解渴消暑嘅好选择。😍全部嘅食物都是精致小巧,让人回味无穷。食物:✔️✔️✔️✔️✔️服务:✔️✔️✔️✔️总的来说,喺呢度打麻雀,边食香嘅粤菜,真系一种享受。聚友会麻雀会所,我哋一定会再黎架!😉

服务:✔️✔️✔️✔️