2023-05-04
孟加拉皇后🇧🇩离港啦…所以最后一聚就梗系食正宗地道韩烧,当然唔少得教皇后饮真露沟啤酒🍻啦…小菜嘅份量超多有泡菜、腌萝卜、麻油豆芽、鱼干四季豆、鹌鹑蛋、沙律、蛋饼~ Vienn最爱鱼干四季豆因为系白饭仔鱼干超高protein Port & Beef BBQ(2人)牛油果&生果沙律牛油果、 提子、蕃茄仔、萝卜丝配上千岛酱,早前菜几清新牛胸肉大酱汤超浓郁面豉酱,牛胸肉非常入味唔鞋配埋豆腐简直perfect match肉类拼盘蜂窝五花肉、猪肩肉、调味特制牛肋骨,配搭菇、翠玉瓜等蔬菜;完全唔需要用到调味,直接将烤肉包系生菜、加上蒜头、辣椒丝,一啖一口,再饮啖酒,好满足🤭甜品朱古力雪糕简直系神来之笔,食到粒粒朱古力🍫Overall 嚟讲$580真系2-3人食都冇乜问题,店员非常热情招呼帮我哋烧埋,可以话系饭来张口!再者店内劲播blackpink既歌仲有flower 🌸好放松心情! 好啱一家班朋友嘈嘈闭gathering 🥳如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~韩脉 (帝国中心) (尖沙咀)尖沙咀么地道68号帝国中心地下高层UG43号舖
Port & Beef BBQ(2人)
牛油果、 提子、蕃茄仔、萝卜丝配上千岛酱,早前菜几清新
牛胸肉大酱汤
肉类拼盘
蜂窝五花肉、猪肩肉、调味特制牛肋骨,配搭菇、翠玉瓜等蔬菜; 完全唔需要用到调味,直接将烤肉包系生菜、加上蒜头、辣椒丝,一啖一口,
甜品
朱古力雪糕简直系神来之笔,食到粒粒朱古力🍫
如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~
韩脉 (帝国中心) (尖沙咀)
尖沙咀么地道68号帝国中心地下高层UG43号舖