【必定满意超惊喜猪鞍同牛扒仲要好好服务🥰】咁啱朋友生日,谂咗好耐揾咩餐厅好🤣竟然无啦啦俾我睇到呢一间!仲要做紧开业一周年TASTING MENU优惠🤩即刻SEARCH佢MENU同睇其他POST GE COMMENT😝似乎都几不错👍🏼食物卖相仲好掂📸去到餐厅装修都几有FEEL,楼底高有好大盏望落几GRAND嘅灯🤣平日唻讲都差唔多FULL晒,大家记得BOOK位☎️食物卖相同味都超得😍仲有酒饮🥃适合聚会同埋庆祝🥳.🍴𝙿𝙰𝚁𝙼𝙰 𝙷𝙰𝙼 & 𝙼𝙴𝙻𝙾𝙽蜜瓜加埋48个月PARMA HAM超级夹!蜜瓜超清甜😍佢仲要超贴心,一早已经切好咗🍈.🍴𝙿𝙰𝙽 𝚂𝙴𝙰𝚁𝙴𝙳 𝙵𝙾𝙸𝙴 𝙶𝚁𝙰𝚂鹅肝加多士加无花果嘅组合原来系绝配!多士烘得超脆,鹅肝外脆内软入口即溶,口感肥美😋有微酸的果酱,加埋无花果解油腻🥳层次丰富JENG😚.🍴𝚂𝙸𝙶𝙽𝙰𝚃𝚄𝚁𝙴 𝙲𝚁𝙰𝙱 𝙲𝚁𝙴𝙿𝙴 (💰: 98)蟹饼都系值得加少少钱!个皮唔知系咩嚟,软软薄薄的😬但系入边啲蟹肉超级足料🦀加埋酱同埋晶莹剔透嘅三文鱼子🍣带出蟹肉鲜甜☺️食落去有几个口感🥰.🍴𝚂𝙿𝙰𝙽𝙸𝚂𝙷 𝚂𝙰𝚄𝚂𝙰𝙶𝙴 𝙿𝙴𝙽𝙽𝙴PENNE食到好重嘅椒味🥫加埋西班牙香肠🍖都好食!
🍴𝙿𝙰𝚁𝙼𝙰 𝙷𝙰𝙼 & 𝙼𝙴𝙻𝙾𝙽
PARMA  HAM  &  MELON

🍴𝙿𝙰𝙽 𝚂𝙴𝙰𝚁𝙴𝙳 𝙵𝙾𝙸𝙴 𝙶𝚁𝙰𝚂
PAN  SEARED  FOIE  GRAS

🍴𝚂𝙸𝙶𝙽𝙰𝚃𝚄𝚁𝙴 𝙲𝚁𝙰𝙱 𝙲𝚁𝙴𝙿𝙴 (💰: 98)

🍴𝚂𝙿𝙰𝙽𝙸𝚂𝙷 𝚂𝙰𝚄𝚂𝙰𝙶𝙴 𝙿𝙴𝙽𝙽𝙴
SPANISH  SAUSAGE  PENNE

PENNE食到好重嘅椒味🥫加埋西班牙香肠🍖都好食!
🍴𝙰𝚄𝚂𝚃𝚁𝙰𝙻𝙸𝙰 𝚆𝙰𝙶𝚈𝚄 𝙶𝚁𝙰𝚂𝚂 𝙵𝙴𝙳 𝚂𝙸𝚁𝙻𝙾𝙸𝙽, 𝚃𝚁𝚄𝙵𝙵𝙻𝙴 𝙼𝚄𝚂𝙷𝚁𝙾𝙾𝙼
AUSTRALIA  WAGYU  GRASS  FED  SIRLOIN,  TRUFFLE  MUSHROOM

牛扒软嫩多汁,几重牛味🥩生熟程度啱啱好,入口软腍😍冇乜筋,本身有调味咸咸地,加埋奶油蘑菇酱汁JENG🤩
🍴𝚄.𝚂. 𝙺𝚄𝚁𝙾𝙱𝚄𝚃𝙰 𝙿𝙾𝚁𝙺 𝙲𝙾𝙻𝙻𝙰𝚁, 𝚅𝙴𝙶𝙴𝚃𝙰𝙱𝙻𝙴𝚂 𝙶𝙰𝚁𝙻𝙸𝙲 𝚂𝙰𝚄𝙲𝙴
U.S. KUROBUTA PORK COLLAR VEGETABLES GARLIC SAUCE

猪胺比较惊艳我😍我觉得好食过牛🙈肉质够晒鲜嫩多汁,口感比较爽口🐖连肥肉都入口即溶,劲好食😚
🍴𝙽𝚈𝙲 𝙳𝙴𝚂𝚂𝙴𝚁𝚃 𝙿𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴𝚁
NYC  DESSERT  PLATTER

甜品都有三款,有超级无敌爆浓嘅朱古力蛋糕🍫口感系偏实,都几甜🫢就咁食系有啲滞😌好彩佢上面有无花果,一齐食就冇咁滞😉 TIRAMISU口感好软绵绵,好食!PANNA COTTA口感偏实,唔算太甜👍🏼好FRESH☘️佢嘅三款甜品会定期转🤤
🍴面包有两款,烘得超脆🥰加埋烟熏牛油或者油渍蒜头完全冇得顶🥖白色𠮶款两款加落去都好食!黑色果款唔知系咪芝麻,个人觉得加牛油夹啲🧈
🔖今次叫咗SPECIAL DINNER MENU,包括2 款前菜APPETISER ➕ 2款主菜MAIN COURSE➕ DESSERT PLATTER (💰:528 PER ONE )🤩呢个一周年PROMOTION都几抵,呢个价食到咁多!仲要好食!平时单叫都唔止呢个价~OPENRICE BOOK 位都有优惠!详情可以打过去餐厅问 (唔系广告❌大家都知我冇能力卖广告🥺)
🔖有LUNCH MENU、WEEKEND BRUCN (?!)详情可以去佢哋官网睇返💻
🎉 适合生日庆祝或者其他庆祝🎊 餐厅会写字系甜品盘度~可以提早同佢地讲🥳
🥂中意饮酒嘅呢个SET加少少钱就可以满足你欲望,果日见好多枱都有饮酒,都系有DISCOUNT🍷仲有WINE PAIRING🍹详情问餐厅
💡唔同款式嘅水有唔同价钱💦
💡有加一服务费💲
💎推介指数: 💎💎💎💎💎(食物好食气氛又好☺️大推大家庆祝唻🎉)
💡性价比:✨✨✨✨✨(呢个价钱食呢个质素同份量、款式都几不错👍🏼)
🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(想试埋其他野😍)
PARMA  HAM  &  MELON
PAN  SEARED  FOIE  GRAS