2024-12-08
半年前细孖👷🏻♀️食完呢间位于金鸡广场既Cafe推介左比大孖,依然keep 到水准。大孖👩🏻💼叫左两个lunch set,包一个主食同饮品加$38有田园沙律同自家制蛋糕,补差价升级$38以上嘅饮品,性价比几高🥢田园沙律(跟餐)罗马生菜配上车尼茄同胡麻酱,非常开胃🥢墨西哥肉丸 💰76肉丸多汁饱满,用香草同黑胡椒调味,淋上甜甜鲜蕃茄汁,惹味醒胃🥢香蒜白酒蚬肉意粉💰80意粉爽弹烟韧,加入蒜蓉同辣椒,爽中带微辣,蚬肉份量都几多,食落冇沙👍🏻白酒蒜蓉味突出,捉升蚬肉既鲜味🥢烟三文鱼忌廉蕃茄酱扁意粉💰92呢碟意粉以烟三文鱼为主题,用六片烟三文鱼卷成玫瑰花样,再配上美味酸甜蕃茄酱🥫及忌廉,加埋好挂汁嘅意粉,每一啖都食得好满足吖!馅料方面落足心思,有车厘茄菇菌作为馅料,整个配搭非常夹!🥢蓝莓芝士蛋糕 Cheesecake用上忌廉芝士、牛油饼底,😍口感软身,碟底仲有适量蜜糖同一个朱古力粉倒左个餐义做装饰,装饰摆盘有心思🥢花旗参蜜 +💰20天气冻饮番杯花旗参蜜最舒服,配上蜜糖🍯唔会觉得好苦,cafe店员好细心提供暖蜜糖水,即刻有滋润嘅感觉🥢青苹果乳酪 +💰10饮品加入乳酪、青苹果酱,面唧上忌廉,卖相吸引
🥢田园沙律(跟餐)
罗马生菜配上车尼茄同胡麻酱,非常开胃
🥢墨西哥肉丸 💰76
🥢香蒜白酒蚬肉意粉💰80
🥢烟三文鱼忌廉蕃茄酱扁意粉💰92
🥢蓝莓芝士蛋糕
🥢花旗参蜜 +💰20
🥢青苹果乳酪 +💰10 饮品加入乳酪、青苹果酱,面唧上忌廉,卖相吸引,乳酪份量都几足,大家要预留个肚饮啦😇
✍🏻总评:
加🔟服务费:✅