2019-09-09
同家人聚会,都好钟意来尖沙咀海景嘉福酒店既Theo Mistral 食佢地嘅Sunday Brunch, 因为Sunday Brunch 时间由11am至2:30pm,真系可以慢慢坐,慢慢食,大家可以倾下计吾洗赶,而且仲有个小朋友玩既playroom, 小朋友可以食完野入去玩,甘大人就可以成机relax一下啦~~海鲜头盘: 龙虾,长脚蟹,大虾,青口,烟三文鱼,八爪鱼沙律,即开生蚝沙律区: 多款沙律菜, 红菜头沙律,薯仔沙律,大虾沙律,多款Ham同cheese, 意式蛋饼热食: 法式面包,pizza餐汤: 意式海鲜汤,意式杂菜汤主菜: 大约有5/6款左右,我地选择左black cod fish, sea bass, lamb pork 甜品: 大约8款左右,样样都精致好食价格: $388 + 10%海鲜类食物新鲜好食,尤其系即开生蚝,入口好细滑,味道非常鲜甜。蟹脚又长又大又多肉,入口juicy, 系回本之选。另外主菜既银鳕鱼鱼肉非常嫩滑肉厚,而且皮煎得香脆好味,值得一试。
热食: 法式面包,pizza
餐汤: 意式海鲜汤,意式杂菜汤
甜品: 大约8款左右,样样都精致好食
价格: $388 + 10%