2023-09-15
黎到东港城行街,想食西餐,就试下呢间餐厅,适合同朋友慢慢讲野😙😙我地见到个set dinner 都几抵,跟餐汤同埋💰33以下饮品,所以叫左两样嘢餐汤系蘑菇汤,蘑菇汤几香浓,食到粒粒蘑菇粒,因为我都几钟意忌廉蘑菇汤,所以觉得几好饮🥰🥰😈明太子吉列虎虾海鲜忌廉汁手工意粉💰138明太子同埋忌廉汁好夹,好match,手工意粉系阔身嘅,好入味,吉列虎虾炸粉唔厚,都好香脆,同埋估唔到海鲜份量好足够,有鱿鱼、虾等,唔错😍😍😈奥思牛肉汉堡扒全日早餐🍳💰128呢个全日早餐份量超足够,一个女仔一定食唔晒。奥思牛肉汉堡扒肉汁丰富又厚身,好好食🤤仲有好大块嘅滑蛋、蕃茄、巴马火腿、沙律菜、茄汁豆、芝士肠、枫糖窝夫等。好满足😚😚结论:系一间唔错西餐厅,餐厅环境舒服,野食上得快,服务都OK,可以再试😙😙消费价钱:2人💰293,人均💰146.5餐厅名称:Ocio (东港城)餐厅地址:将军澳重华路8号东港城2楼238号舖
😈明太子吉列虎虾海鲜忌廉汁手工意粉💰138
😈奥思牛肉汉堡扒全日早餐🍳💰128
结论:
消费价钱:2人💰293,人均💰146.5
餐厅名称:Ocio (东港城)
餐厅地址:将军澳重华路8号东港城2楼238号舖