2023-12-04 23 浏览
又到左母亲大人生日,孝顺女就特登提早一个礼拜BOOK左呢间春宵。配唔同火锅食材,满足唔同人既味觉要求。特别帮大家选择左呢个《A级安格斯牛小排》,工作劳碌,牛肉肥瘦均匀,红白相间好靓,一睇就知道好新鲜,!全家人都好岩!(4.5/5⭐️⭐️⭐️⭐️)《椒麻椰菜木耳猪肉饺》椒麻椰菜木耳猪肉饺将香辣的椒麻调味与脆爽的椰菜、滑嫩的木耳和鲜美的猪肉结合在一起。这道饺子口感丰富,味道独特,让人回味无穷。(3.9/5⭐️⭐️⭐️⭐️)《济洲猪腩肉》煮熟依然爽脆,还多了一份雪耳汤的清甜。(4.2/5⭐️⭐️⭐️⭐️)《萝卜片》肉质鲜美,好快熟,越食越好食。(3.7/5⭐️⭐️⭐️⭐️)除此之外,仲有支竹,全部都唔错。(4.2/5⭐️⭐️⭐️⭐️)我地都赞呢间餐厅食物质素比大部份火锅高,而且食物款式好多,绝对系一流既选择~

《椒麻椰菜木耳猪肉饺》