餐厅: 誠記
资讯:

2023-05-28 494 浏览
今日星期日到坚尼地城诚记食, 叫咗招牌沙嗲牛墨鱼面. 之前已经食过几次, 觉得好正好好味, 墨鱼须好大条, 爽口, 丰满; 奶茶好滑好好, 另外职员态度之前都好好.但今日黎食实在大失所望首先, 图中职员态度好差, 每个人正常咁同佢讲嘢都会好重语气, 擘大对眼好恶咁瞪住你. 每讲一句都好似得罪佢全家咁. 附近几枱都有人话, 今时今日态度差到咁…其次, 食品等太耐. 第一碗面好快到, 但第二碗喺食完第一碗+因为等太耐而去隔离买嘅嘅炸两都未到… 催咗三次先有. 10:30落单, 11:15先有得食…夸张到最后, 啲墨鱼须冇之前咁好味, 今次食啲须好幼好腥, 但奶茶仲keep到之前嘅水准, 有奶味同茶味.平时星期六朝早食一样咁多人, 但质素同今日星期日差好远. 建议特登黎食嘅话平日好好多.失望

但今日黎食实在大失所望

失望
2023-05-28
$55 (早餐)
  • 热奶茶