2021-10-17 93 浏览
同行9个大人,2个小朋友一早打电话去同职员讲,打针人数唔够,要分6个5个坐,无问题。我话openrice最多拣8人,点book位,职员叫我分两个人book,另外再帮我mark低两张订枱系同一批人。已系电话再三确认,系咪两张痴埋,因为啲野食要分黎食,传来传去,电话中职员都话会mark低。点知10月16日晚上7点去到,完全无留位俾我地,系咁逼我地坐啲隔好远嘅枱。我问等两张6人痴埋枱要几耐,肥女人职员话有排,又话你唔坐就算,后面大把客等紧,态度十分恶劣。(我地坐低无耐已经有两张6人枱痴埋!!)最后逼咗我地坐8人圆枱,中间有隔板,再额外加张老远4人枱。即系4个,4个,3个咁坐。是最基本的B类坐法!咁我洗咩拣你间餐厅,拣你就系因为人多,见你系C类先拣你,谂住可以分两张6个,5个坐。最后都系4,4,3咁坐!职员态度又差,唔明点解book咗位都无位坐。系有人等紧位,但唔该唔好一副唔休做嘅样,ok?除咗职员服务态度十分恶劣,啲野食都好难食,未食过咁咸嘅担担面!价钱又唔系平,真系不可一不可再!
同行9个大人,2个小朋友